• پژوهش در تبعید؛ از میز آزمایش تا سکوی انتظار
  • ابراهیم هادی، پلی در میان جوانمردان
  • تعدیل تعرفه آب کشاورزی مازندران
  • به جای عبور؛ مازندران را زندگی کنیم
  • پسماند استان‌های شمالی ویژه پیگیری می‌شود
  • هم‌نوا با مردم غزه در فضای مجازی فعال شویم
  • تصمیمی بی حاصل یا ضرورت‌های پنهان؟
  • تردد روان در محور‌ها تا هشدار نارنجی هواشناسی
  • شوک به شالیکاران مازندرانی با افزایش تعرفه آب‌بها
  • سکوت مسئولان،فریاد زمین خواران؛فاجعه ای برای میراث ملی
  • روستای سیاه‌لش؛ از آرزوهای‌ بزرگ تا چالش‌های بی پایان
  • واریز اعتبار کالا‌برگ دهک های ۴ تا ۷ از امروز
  • پشت پرده گروگان‌گیری اقتصاد برای تحمیل مذاکره
  • وقتی صدای مرشد، دل گود را زنده می کند
  • جزییات تغییر ساعت رسمی کشور ۱۴۰۴
  • هشدار برای افشای راه‌های دور زدن تحریم ها
  • کلاهبرداری ۵۰ ميلياردی ساخت‌وساز ساختمان دستگیر شد
  • در بی تدبیری مسئولان؛مهم‌ترین پژوهشکده اکولوژی شمال تعطیل شد
  • مازندران طلایه‌دار برنج ایران
  • دستگیری باند کلاهبرداری ارز دیجیتال ۱۰۰ میلیاردی
  • جمع‌آوری شاخ گوزن در طبیعت مازندران ممنوع است
  • وعده صادق؛ نقطه عطفی در بازدارندگی جمهوری اسلامی
  • حمایت از مردم غزه؛ وظیفه انسانی و اسلامی
  • خالی‌بندی در شورای اطلاع‌رسانی دولت برای مذاکره با آمریکا
  • امر به معروف؛ سبب استواری نظام اسلامی
  • نارنج‌های جامانده،تهدیدی برای طغیان مگس مدیترانه ای
  • تردد روان در محور تا کاهش دما در مازندران
  • اسلام و سه گانه عدالت، احسان و اکرام
  • پیش‌بینی آسمانی بارانی و خنک در مازندران
  • امروز وعده‌های محور مقاومت یکی‌یکی محقق می شود
  • ۷ شهریور ۱۳۹۸؛ ساعت ۱۰:۳۳
    کد خبر: 172
    بازدید: 0 views
    فرماندار سوادکوه اعلام کرد
    اختصاص ۴۲ میلیارد تومان به محور سوادکوه
    فرماندار سوادکوه با بیان اینکه بار ترافیک استان در مواقع بسته بودن دیگر محورها بر محور سوادکوه تحمیل می‌شود، گفت: امسال پس از پیگیری‌های انجام شده، مبلغ 42 میلیارد تومان به این محور اختصاص یافت.

    به گزارش پیام سوادکوه، سعید یزدانی، در جمع خبرنگاران یکی از افتخارات نظام را افتتاح به پروژه‌ها در شرایط تحریمی دانست و با بیان اینکه این مهم در سایه درایت رهبری و دولت انجام شد، افزود: توجه به بیرون و غرب مشکلات را انباشت می کند و باید به قدرت درونی، جوانان و خلاقیت آنها توجه کرد.

    وی با اشاره به ۵۰ طرح کلنگ‌زنی و افتتاح در شهرستان سوادکوه، ارزش ریالی پروژه‌ها در سال ۹۸ را بیش از ۶۵ میلیارد تومان برشمرد و با بیان اینکه اشتغال ایجاد شده ۲۷ نفر است، افزود: مجموع اعتبارات کلنگ‌زنی و افتتاح حدود ۳۵ میلیارد تومان و برآورد ریالی پل پل‌سفید نیز ۱۲۰ میلیارد تومان با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای سال جاری است.

    فرماندار شهرستان سوادکوه از دیگر پروژه‌ها در این ایام به کلنگ‌زنی دروازه ورودی شهر پل‌سفید به‌عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و از دیگر پروژه‌های شاخص به مجموعه پرورش ماهی سردآبی ۲۰۰ تنی اشاره کرد و افزود: بخش‌های آموزش، انجماد، بسته‌بندی و پخت ماهیان سردآبی نیز در این مجموعه دیده شده است و با توجه به این امر یکی از مجموعه‌های کامل در استان است.

    یزدانی با بیان اینکه بار ترافیک استان در مواقع بسته بودن دیگر محورها بر محور سوادکوه تحمیل می‌شود، گفت: امسال پس از پیگیری‌های انجام شده، مبلغ ۴۲ میلیارد تومان به این محور اختصاص یافت و ۱۹ میلیارد بدهی گذشته وجود دارد که البته تمام آن تسویه نمی‌شود و پس از بررسی کیفیت کار، بخشی از پول پرداخت خواهد شد.

    وی از توافق ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای ساخت پل آیینه شهر زیراب با مدیریت بحران خبر داد و از جمله اقدامات خوب انجام شده پس از سیل اخیر، به احداث دیواره حفاظتی اشاره کرد و افزود: این پروژه یک هفته پس از سیل و با دستور استاندار شروع شد و مقرر بود تا پایان آذرماه به اتمام برسد.

    فرماندار شهرستان سوادکوه با تأکید بر ضرورت ایجاد انقلابی در بوم‌گردی شهرستان سوادکوه، ظرفیت بالفعل شهرستان در این حوزه را در برابر استعداد شهرستان بسیار کم ارزیابی کرد و گفت: وظیفه فرمانداری و مدیر میراث است تا با مردم روستایی جلسات ترویجی در این راستا برگزار کند تا مردم بدانند خانه‌های بومی و کلنگی آنها یک سرمایه عظیم است.

    یزدانی با اشاره به رانش جاده فلورد در سیل اخیر، گفت: با توجه به مطالعه شرکت مشاور، یک چشمه در بالادست جاده شناسایی و پس از انتقال چشمه، کار ترمیم محور انجام خواهد شد و برای جاده بهمنان نیز کار در حال انجام است اما برای محور آزادمهر هنوز تدبیری اندیشیده نشده است.

    وی از خرید چمن زمین فوتبال زیراب به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد و بر لزوم دیواره‌سازی پیش از چمن‌کاری اشاره کرد و گفت: انجام این دو اقدام به معنای افتتاح زمین فوتبال نیست چرا که زمین فوتبال نیازمند سکوها، روشنایی، رخت‌کن و سرویس بهداشتی و پیست دومیدانی است.



    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *