• پژوهش در تبعید؛ از میز آزمایش تا سکوی انتظار
  • ابراهیم هادی، پلی در میان جوانمردان
  • تعدیل تعرفه آب کشاورزی مازندران
  • به جای عبور؛ مازندران را زندگی کنیم
  • پسماند استان‌های شمالی ویژه پیگیری می‌شود
  • هم‌نوا با مردم غزه در فضای مجازی فعال شویم
  • تصمیمی بی حاصل یا ضرورت‌های پنهان؟
  • تردد روان در محور‌ها تا هشدار نارنجی هواشناسی
  • شوک به شالیکاران مازندرانی با افزایش تعرفه آب‌بها
  • سکوت مسئولان،فریاد زمین خواران؛فاجعه ای برای میراث ملی
  • روستای سیاه‌لش؛ از آرزوهای‌ بزرگ تا چالش‌های بی پایان
  • واریز اعتبار کالا‌برگ دهک های ۴ تا ۷ از امروز
  • پشت پرده گروگان‌گیری اقتصاد برای تحمیل مذاکره
  • وقتی صدای مرشد، دل گود را زنده می کند
  • جزییات تغییر ساعت رسمی کشور ۱۴۰۴
  • هشدار برای افشای راه‌های دور زدن تحریم ها
  • کلاهبرداری ۵۰ ميلياردی ساخت‌وساز ساختمان دستگیر شد
  • در بی تدبیری مسئولان؛مهم‌ترین پژوهشکده اکولوژی شمال تعطیل شد
  • مازندران طلایه‌دار برنج ایران
  • دستگیری باند کلاهبرداری ارز دیجیتال ۱۰۰ میلیاردی
  • جمع‌آوری شاخ گوزن در طبیعت مازندران ممنوع است
  • وعده صادق؛ نقطه عطفی در بازدارندگی جمهوری اسلامی
  • حمایت از مردم غزه؛ وظیفه انسانی و اسلامی
  • خالی‌بندی در شورای اطلاع‌رسانی دولت برای مذاکره با آمریکا
  • امر به معروف؛ سبب استواری نظام اسلامی
  • نارنج‌های جامانده،تهدیدی برای طغیان مگس مدیترانه ای
  • تردد روان در محور تا کاهش دما در مازندران
  • اسلام و سه گانه عدالت، احسان و اکرام
  • پیش‌بینی آسمانی بارانی و خنک در مازندران
  • امروز وعده‌های محور مقاومت یکی‌یکی محقق می شود
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸؛ ساعت ۳:۳۷
    کد خبر: 1044
    بازدید: 0 views
    نماینده وزیر بهداشت:
    مصرف ماسک در کشور به هفته‌ای ۸۰ میلیون عدد رسید/مشکل تامین دارو نداریم
    نماینده وزیر بهداشت برای مدیریت بیماری کرونا در مازندران و گلستان با اشاره به اینکه تا پیش از شیوع کرونا مصرف ماسک در کشور حدود 4 میلیون در روز بوده است، گفت: اکنون این مصرف به حدود هفته‌ای 80 میلیون رسیده و کمبودها به همین خاطر است.

    به گزارش پیام سوادکوه، محمدمهدی ناصحی در ایستگاه تب‌سنجی شهرستان سوادکوه در ورودی استان مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه این پایگاه جزو اولین پایگاه‌های تب‌سنجی کشور است، اظهار کرد: با فعالیت ۲۴ ساعته این پایگاه با همکاری شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر، نیروی انتظامی و بسیج شهرستان تا امروز حدود ۱۰۵ هزار نفر در این ایستگاه تب سنجی و حدود ۱۹ نفر علامت‌دار و طبق پروتکل با آنها برخورد و پیگیری شدند و افراد ورودی به استان نیز به‌صورت اکتیو و فعال توسط شبکه‌های بهداشت و درمان پیگیری بیماری آنها را انجام می‌شود.
    وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده و با ابراز خرسندی از منسجم‌تر شدن کارها و کاهش ورودی به استان، خاطرنشان کرد: اما باز خواهش این است که اقدام جدی‌تری در رابطه با ورود مسافران به استان‌های مازندران، گیلان و گلستان انجام شود.
    نماینده وزیر بهداشت برای مدیریت بیماری کرونا در مازندران و گلستان با درخواست اکید از مردم برای عدم مسافرت به استان‌های شمالی برای قطع شدن زنجیره بیماری، گفت: استانی که بار بیماری در آن زیاد است هم می‌تواند کانون انتقال بیماری به آنها باشد و هم با حضور افراد دیگر استان‌ها می‌تواند یک کلونی انتقال ویروس شود که اصلا برای منطقه و کشور خوب نیست؛ چرا که افزایش بار مراجعات موجب شلوغی اماکن تأمین مواد غذایی و سایر امکانات شده و این شلوغی بیشتر موجب انتقال بیشتر می‌شود.
    این مسئول با اشاره به کاهش بستری‌ها در دو روز اخیر در مازندران تعداد آمار کرونا مثبت استان را ۸۸۶ نفر برشمرد و این افزایش تعداد را ناشی از افزایش آزمایشگاه مجهز و ۲۴ ساعته استان به‌منظور داشتن آمارهای واقعی برای پاسخگویی عنوان کرد و افزود: تعداد بیماران مشکوک استان حدود یک هزار و ۴۰۰ مورد، بعلاوه ۳۵۰ مورد بستری در بابل است که این بیماران بستری جزو سندرم حاد تنفسی هستند، نه اینکه حتما دارای کرونا باشند و از ابتدای کار تا کنون نیز یک هزار و ۲۵۰ نفر با حال عمومی خوب ترخیص شده‌اند.
    ناصحی با تأکید بر اهمیت پیگیری اکتیو زنجیره ارتباطی افرادی که ترخیص شده یا تشخیص مثبت داشته‌اند، افزود: باید افرادی که با آنها مواجه شدند شناسایی و ایزوله شوند یا پیگیری درمانی و بهداشتی انجام شود که در صورت عدم این کار، نتیجه نخواهد داشت چرا که ما باید کانون‌ها را شناسایی کنیم.
    وی عابربانکها، داروخانه، مراکز خرید و پمپ بنزین ها را از مکان های پرریسک دانست و گفت: مسئولان ذیربط باید به این نکات توجه کنند و کارکنان رعایت اصول بهداشتی را داشته باشند و همچنین، مردم به ملاقات افرادی که در قرنطینه خانگی هستند نروند و این افراد نیز از خانه خارج نشوند و با توجه به نزدیک شدن ایام عید، دید و بازدیدها را به‌صورت تلفنی یا مجازی انجام دهند.
    نماینده وزیر بهداشت برای مدیریت بیماری کرونا در مازندران و گلستان با بیان اینکه تا پیش از شیوع کرونا مصرف ماسک در کشور حدود ۴ میلیون در روز بوده است، افزود: اکنون این مصرف به حدود هفته‌ای ۸۰ میلیون رسیده و کمبودها به خاطر همین است؛ هر چند همه استان بسیج شده‌اند و بسیجیان شهرستان از امکانات استفاده می‌کنند و کارخانه‌ها تغییر خط تولید دادند و در مدت کوتاهی این مشکل کمبود مرتفع می‌شود.
    این مسئول بیان اینکه در استان مازندران حدود ۲هزار و ۴۰۰ تخت پیش‌بینی شده است، افزود: در حال حاضر، از این تعداد، یک هزار و ۳۵۰ تخت پر و جای مراقبت بینا‌بینی نیز پیش‌بینی شد و شب گذشته، در بابل از این مورد ۱۲۰ تخت آماده کار شده است و جای نگرانی برای پر شدن تخت نداریم.
    ناصحی با اشاره به تأمین روزانه دارو برای بیماران، گفت: دارو کم است اما تا کنون به مشکلی بر نخوردیم و آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی خوب بوده است و استانداری و سپاه نیز پای کار هستند و کمک می‌کنند اما هدف ما این است تا همکاران ما در بیمارستان‌ها اطمینان خاطر داشته باشند و تعداد زیادی ماسک مربوط به بخش ویژه واردات داشتیم که توزیع شد؛ وضعیت مطلوب نداریم اما تا حد زیادی انجام شده است.
    نماینده وزیر بهداشت برای مدیریت بیماری کرونا در مازندران و گلستان در پایان با اشاره به کمبود نیروی پرستار و پزشک در استان گفت: طبق دستور وزارت بهداشت، جذب نیرو آزاد شده است و همکاران از هر استانی که بیایند از آنها استقبال می‌کنیم.


    مرجع : بلاغ

    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *