logo-payam

پایگاه خبری پیام سوادکوه

یکشنبه, ۱۸ام خرداد , ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کمک‌رسانی گروه‌های بسیج سازندگی به روستاهای محروم سوادکوه

به گزارش بلاغ، حسین بابایی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: امسال جهادگران بسیجی سوادکوه در ۱۲ گروه‌ جهادی طرح اعتلای منطقه هدف را در روستاهای محروم بخش کسلیان این شهرستان اجرا می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: با...

کد خبر :310 دی ۲۵, ۱۳۹۸
چاپ
11 Views
0 نظر
به گزارش بلاغ، حسین بابایی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: امسال جهادگران بسیجی سوادکوه در ۱۲ گروه‌ جهادی طرح اعتلای منطقه هدف را در روستاهای محروم بخش کسلیان این شهرستان اجرا می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: با حضور جهادگران بسیجی از اقشار مختلف اعم از محلات، دانش آموزی، دانشجویی، مهندسین، کشاورزی، دانشجویی و جامعه پزشکی برگزار می شود، گروه جهادی به صورت شبانه روز در مناطق محروم مستقر می‌شوند.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان سوادکوه ادامه داد: در این مدت جهادگران بسیجی در عرصه‌های عمران و آبادانی، آموزشی، بهداشت و درمان، فرهنگی، اجتماعی و همچنین اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی نیز فعالیت می‌کنند.
بابایی با اشاره به اشتغال‌زایی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به عنوان ماموریت دوم بسیج سازندگی افزود: برای تحقق  شعار سال گذشته حدود  یک میلیارد و یکصد میلیون ریال به افراد دارای طرح تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده و شغل نیز در این شهرستان ایجاد شد.
وی با اشاره به ساخت خانه محروم در شهرستان سوادکوه اظهار کرد:سوادکوه ۱۲ واحد خانه محروم را در حال ساخت دارد که ۴ واحد خانه تحویل و ۸ واحد در حال ساخت است که خیرین می‌توانند در تکمیل این واحدها به ما یاری رسانند.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان سوادکوه در پایان گفت: در راستای محرومیت زدایی از مناطق روستایی و محروم سال گذشته نیز بسیج سازندگی ۱۱ گروه جهادی متشکل از جهادگر بسیجی در عرصه‌های عمران و آبادانی، بهداشت و درمان، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، سبک زندگی اسلامی به روستاهای اعزام کرد.

تمام حقوق محفوظ است!