logo-payam

پایگاه خبری پیام سوادکوه

جمعه, ۱۳ام تیر , ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

چهره فقر از محلات باید جمع شود

به گزارش پیام سوادکوه، سیدموسی حسین‌نژاد در مراسم افتتاح خانه محروم در روستای اِساس شهرستان سوادکوه با بیان اینکه ساخت این خانه وظیفه‌ای بود که امام و رهبری بر عهده ما، مجمع خیران و جوانان این مرز...

کد خبر :1532 اردیبهشت ۵, ۱۳۹۹
چاپ
36 Views
0 نظر
به گزارش پیام سوادکوه، سیدموسی حسین‌نژاد در مراسم افتتاح خانه محروم در روستای اِساس شهرستان سوادکوه با بیان اینکه ساخت این خانه وظیفه‌ای بود که امام و رهبری بر عهده ما، مجمع خیران و جوانان این مرز بوم همچون دهیار و شورا گذاشته است تا چهره فقر از محلات ما جمع شود، از اینکه این خانواده تا پیش از شروع ماه مبارک رمضان دارای سرپناه شدند، ابراز خرسندی کرد.
وی با اشاره به سخن امام راحل مبنی بر اینکه یک موی کوخ‌نشینان را به کاخ‌نشینان نمی‌دهم، خاطرنشان کرد: اگر پیرو راستین امام بوده و حرف او را درک کنیم، شاهد خواهیم بود که کمک به این قشر چه شیرینی و حلاوتی دارد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با بین اینکه مبلغ و وجوهات مهم نیست و پول صرف شده برای باقیات و صالحات است، ملاک اصلی را معرفت و انسانیت و دستگیری از محروم دانست و گفت: این خصوصیات است که موجب می‌شود خشت روی خشت قرار گیرد و دیوار و سقفی ساخته شود و چند خانواده دارای سرپناه شوند.
حسین‌نژاد با اشاره به تلاش در کسب معیشت حلال فرزندان این خانواده از راه دامداری، افزود: با این وصف شاهدیم که همه خانواده‌ها به دنبال تربیت فرزند پشت میزنشین نیستند و فرزندی هم باید تربیت شود که گوشه‌ای از کار در حوزه دام و دامپروری را بر عهده گیرد و اگر نیک بنگریم این خانواده‌ها از خیران هم جلوتر هستند و نیاز جامعه را برطرف می‌کنند و اگر حتی یک کیلو شیر و ماست داشته باشند، آن را نذر عزای امام حسین(ع) می‌کنند.

محمدحسن مرادی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سوادکوه نیز با بیان اینکه بنای حاضر با مشارکت بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و خود خانواده ساخته شد، مساحت بنا را ۵۰ متر و هزینه ساخت آن را ۶۵ میلیون تومان عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه از کل مبلغ هزینه شده، ۵ میلیون تومان وام بلاعوض کمیته امداد، ۵ میلیون تومان وام خانواده و مابقی توسط بسیج سازندگی سپاه انجام شد، ابراز امیدواری کرد تا افرادی که در شهرستان سوادکوه فاقد خانه یا دارای خانه فرسوده هستند، با همکاری این دو نهاد انقلابی دارای سرپناه شوند و از بلاتکلیفی بیرون آیند.

تمام حقوق محفوظ است!