به گزارش پیام سوادکوه، سعید یزدانی در بازدید از مناطق آسیب دیده جاده امافت، کنگلو، آریم و آلاشت به اتفاق مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و مدیریت بحران استان مازندران اظهار کرد: در چشم انداز تقریبا به ۲۰۰ متر از ساختمان راه آسیب وارد شده که قابلیت ترمیم ندارد و باید جاده جدیدی احداث شود.
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹؛ ساعت ۱:۳۰
کد خبر: 1608
بازدید: 0 views
فرماندار سوادکوه گفت:با پیگیری و کمک مدیرکل راهداری استان مشکلات 3 منطقه رانشی آلاشت تا پایان امسال حل میشود.
وی با بیان اینکه راهکارهای مناسب جهت تثبیت رودخانه آلاشت نیز ارائه شد، افزود:مسئله مهم بررسی وضعیت مناطق مختلف رانشی شهر آلاشت است که با تعامل وهماهنگیهای بعمل آمده مقررشد جهت جلوگیری از ریزشها از محل اعتبارات بحران سال ۹۹ برای حل این مشکل بودجه تخصیص یابد.
فرماندار شهرستان سوادکوه با اشاره به اختلاف نظر بین اداره راهداری و مخابرات برای کابل کشی و حفاری فیبر نوری از محور آلاشت، خاطرنشان کرد: با پیگیری در حضور مدیر کل راهداری این اختلاف حل و مقرر شد پیمانکار مخابرات جهت ادامه عملیات کابل کشی فیبرنوری فعالیت خود را آغاز و در مسیرهایی که به راه آسیب وارد کرده را ترمیم کند.
این مسئول در پایان گفت: با پیگیری و مساعدت مدیرکل راهداری مشکلات ۳ منطقه رانشی آلاشت تا پایان سال ۹۹ حل میشود.
عباسعلی نجفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران نیز با بیان اینکه به طور موقت مسیری برای رفت وآمد روستائیان منطقه امافت و بالادست بازگشایی میشود، اظهار کرد: به دلیل ریز دانهای بودن مسیر امکان مرمت و بازسازی وجود ندارد و عوامل نقشهبردار از هفته آینده در این منطقه مستقر میشوند تا محور دوم طراحی شود و احداث جاده جدید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به تعیین و آماده اجرای عملیات بودن پیمانکار مسیر فلورد، افزود: باسازی محور فلورد نیز در دستور کار قرار گرفت و با پایدار شدن شرایط جوی عملیات شروع میشود.
علیاصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز ضمن ابراز تاسف با بیان اینکه بسیاری از مناطق کوهستانی در استان مازندران نظیر ساری، سوادکوه، نور، تنکابن، دوهزار دچار رانش و لغزش شده است که نیازمند عملیات های کارشناسی است افزود:متاسفانه شب گذشته مسیر ارتباطی ۳ روستای بخش مرکزی شهرستان سوادکوه دچار رانش شد و طی بازدید بعمل آمده مقرر شد یک راه روستایی موقت از سمت روستای کردآسیاب بازگشایی شود تا مردم به طور موقت از این مسیر تردد کنند.
وی با بیان اینکه تیم نقشهکشی از روز شنبه هفته آینده در منطقه حضور مییابند، افزود: طراحی مسیر اصلی بعد نقشه برداری انجام و عملیات ساخت جاده جدید آغاز میشود.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره شناسایی کامل نقاط رانشی سوادکوه، خاطرنشان کرد:شناسایی مناطق رانشی کل استان در دستور کار قرارگرفت تا با تعیین مشاوران عملیاتهای اجرایی جهت تثبیت مناطق انجام شود.
این مسئول به اقدامات انجام شده در مورد روستای پیت سرا اشاره و اظهار کرد: در مرحله نخست ۳ نقطه برای اجرای طرح جابجایی روستا از سوی شورای محل و معتمدین شناسایی و به فرمانداری این شهرستان سوادکوه پیشنهاد شده بود که مورد تایید کارگروه لغزش و رانش قرار نگرفت و سپس دو منطقه از سوی کارشناسان معرفی و مورد بررسی قرار گرفت.
احمدی در پایان با تاکید بر اینکه در حال حاضر دو منطقه با تفاهم و اتفاق نظر کارشناسان و اهالی برای اجرای طرح جابجایی انتخاب شد، افزود: هفته آینده یکی از این دو منطقه که شرایط پیوستگی، حفظ بافت فرهنگی و اجتماعی روستا و همچنین بهره بردن از زیرساختهای روستا با همکاری فرمانداری و مردم شریف روستا جهت جابجایی نهایی تعیین میشود، تا ۱۶ خانواری که در منطقه پرخطر روستا ساکن هستند، جابجا شوند.
مرجع : بلاغ
نظر شما:
1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نميشود.