logo-payam

پایگاه خبری پیام سوادکوه

سه شنبه, ۱۷ام تیر , ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خسارت ۵۶۰ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری و صنایع‌دستی مازندران

به گزارش پیام سوادکوه، با ورود منحوس کرونا ویروس به کشور و در پی آن شیوع در استان‌های کشور یکی پس از دیگری، مازندران نیز از قلم کرونا نیفتاد و تبعات سوء فراوانی را از تلفات جانی گرفته تا خسارت مالی...

کد خبر :1682 اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۹
چاپ
37 Views
0 نظر
به گزارش پیام سوادکوه، با ورود منحوس کرونا ویروس به کشور و در پی آن شیوع در استان‌های کشور یکی پس از دیگری، مازندران نیز از قلم کرونا نیفتاد و تبعات سوء فراوانی را از تلفات جانی گرفته تا خسارت مالی به بخش‌های گوناگون اقتصادی به بار آورد.
مراکز گردشگری-اقامتی و کارگاه‌های صنایع دستی یکی از بخش‌هایی در این ایام بوده که بیشترین خسارت‌ها را در پی تعطیلی اجباری این روزها متحمل شده‌اند و برای اطلاع از میزان این خسارت در مازندران به گفت‌وگو با معاونان این بخش‌ها در اداره کل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پرداختیم که شرح آن را در ذیل می‌خوانید:خسارت ۵۰۸ میلیاردی کرونا به بخش گردشگری مازندران

مهران حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص میزان خسارت وارده به مراکز گردشگری و اقامتی استان اظهار کرد: بر اساس میزان خسارتی که در تاسیسات گردشگری در سامانه جامع ثبت آمار و اطلاعات کشور از سوی صاحبان این مراکز در استان به ثبت رسید، حدود ۵۰۸ میلیارد تومان می‌باشد.

وی افزود: این مراکز در مازندران شامل هتل، هتل آپارتمان، متل، مهمانپذیر، واحدهای بین راهی، سفره خانه‌ها، خانه مسافر، اقامتگاه‌های بومگردی و مجتع‌های گردشگری و تفریحی است.

فعالیت ۳ هزار و ۹۰۰ واحد گردشگری-تفریحی و اقامتی در مازندران

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران خاطرنشان کرد: کل تاسیسات گردشگری در استان مازندران حدود ۳ هزار و ۹۵۰ واحد تا پایان سال ۹۸ می‌باشد که در این ایام، هر یک به نحوی و با توجه به ظرفیت‌ها به میزانی، متحمل خسارت شدند.

حسنی تصریح کرد: در استان مازندران تعداد ۶۲ هتل، ۵۰ متل، ۸۸ هتل آپارتمان، دو هزار و ۷۰۰ خانه مسافر، ۵ مجتمع گردشگری تفریحی- توریستی، ۱۴ مهمانپذیر و ۱۸۶ مرکز اقامتگاه بومگردی مشغول فعالیت هستند که طی این ایام متحمل خسارتی به میزان بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان شدند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر، عمده حمایت‌ها به تصمیم دولت مبنی بر ارائه تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصدی بر می‌گردد و باید دید در ادامه این حمایت‌ها، چگونه خواهد بود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران اعلام کرد: همچنان این مراکز جزو مشاغل پرخطر محسوب شده و تعطیل می‌باشند و با این احتساب به نظر می‌رسد میزان خسارت‌های برآورد شده، به بیش از این مقدار نیز تغییر یابد.

خوش اشتهایی تابلو به دستان با ادامه تعطیلی مراکز اقامتی

به گزارش بلاغ، ادامه تعطیلی مراکز اقامتی در روزهای کرونایی موجب شد تا طی هفته‌های اخیر و پس از پایان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و عادی‌تر شدن رفت‌وآمدها، شاهد ظهور مجدد تابلو به دستان در معابر ورودی شهرهای استان باشیم؛ امری که با نیت فرصت طلبی سودجویانه از شرایط حال حاضر، نیازمند نظارت جدی از سوی دستگاه‌های متولی و برخورد قاطع با متخلفان است.

در ادامه به پای صحبت‌های حسین ایزدی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران برای اطلاع از خسارت‌های وارده به بخش صنایع دستی می‌نشینیم که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

کرونا، ۴۰ میلیارد تومان به صنایع دستی مازندران خسارت زد

حسین ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص میزان خسارت وارده کرونا به واحدهای صنایع دستی مازندران طی ایام کرونایی اظهار کرد: تاکنون و بر اساس تخمین، تقریبا ۴۰ میلیارد تومان به بخش صنایع دستی خسارت وارد شد.

وی افزود: از این میزان،  ۲۵ میلیارد تومان خسارت به یک هزار صنعت‌گر دارای پروانه انفرادی و ۱۵ میلیارد تومان به کارگاه‌های صنایع دستی فعال در استان وارد شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که در راستای حمایت از این واحدهای خسارت دیده ابلاغ شد، به منظور راه اندازی مجدد کارگاه‌ها، کمک به پرداخت حق بیمه کارگر از سوی کارفرما و حمایت از توسعه واحدهای آسیب دیده در اختیار آسیب دیدگان قرار می‌گیرد.

به گفته ایزدی، نزدیک به ۹۰ کارگاه صنایع دستی در استان مازندران مشغول به کار هستند که با ورود کرونا، درشان تخته شده است و کارگران و مالکان این واحدها، در انتظار حمایت دولت برای آغازی دوباره هستند.

به گزارش بلاغ، در کنار خسارت ۵۰۸ میلیارد تومانی کرونا به بخش گردشگری و خسارت ۴۰ میلیارد تومانی به بخش صنایع دستی، با احتساب خسارت‌های وارده به موزه‌ها و سایر بخش‌های این حوزه، بنا بر اعلام مدیران استانی، این خسارت‌ها نزدیک به ۵۶۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود که زیان سنگینی را به اقتصاد مازندران طی سال جاری، وارد آورده است.

تمام حقوق محفوظ است!