• ثبت ۷۴ پرژوه سوادکوه در سامانه منتاک
  • ۳۰۰ زائر سوادکوهی به راهیان نور اعزام می شوند
  • ۹۵۰ پروژه عمرانی افتتاح می شود
  • بهار در زمستان با ملتی برای تمدن ساز
  • انقلاب اسلامی ،استبداد را سرنگون کرد
  • اتحاد ملت ایرانی در برابر تهدیدات خارجی
  • پیام تبریک سرپرست فرمانداری شهرستان سوادکوه بمناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی
  • تبعات پسروی دریای خزر بر نیروگاه نکا
  • بازنگری جنایات پهلوی و دستاوردهای انقلاب
  • رژه موتوری و خودرویی در آغاز دهه فجر
  • دستاورد های زنان ایرانی مهر باطلی بر ادعاهای غرب
  • جاده های شمال زیر بار محدودیت های ترافیکی
  • جبهه مقاومت بر پایه عقلانیت و ایمان استوار است
  • اینجا آب نیست…
  • بازتاب متفاوت جشن انقلاب در فضای مجازی
  • راه اندازی سایت فجر علویان در دهه فجر
  • نمای برفی از روستای فلورد
  • بعثت و مذاکره
  • بعثت؛ آغاز فصل نوین در تاریخ بشریت
  • مالک علوم، فاتح قلوب
  • دسته روی روز شهادت حضرت موسی بن جعفر(ع) در شهرستان سوادکوه
  • مازندران سبز،سیاه می شود
  • امام موسی کاظم؛مظهر انسانیت و اخلاق
  • پل سفید در آغوش زمستان
  • نگاه خوشبینانه به آینده با توان داخلی
  • تکریم و معارفه رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان سوادکوه
  • عطر گل کارآفرینی با حمایت بسیج
  • تخصیص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی پل سفید
  • آمریکا و اسرائیل بزرگترین شکست را تجربه کردند
  • لزوم وفاق در انتصابات مازندران
  • ۳ دی ۱۴۰۰؛ ساعت ۶:۱۹
    کد خبر: 2886
    بازدید: 0 views
    حماسه ۹ دی وحدت ملت ایران حول ولایت بود/ مانور پیامبر اعظم هشدار قاطع به دشمنان منطقه

    به گزارش پیام سوادکوه؛ حجت‌الاسلام محمدزمان رضایی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با توجه به سالروز عملیات کربلای ۴، ضمن گرامی‌داشت شهدای آن عملیات، اظهار کرد: در عملیات کربلای ۴ شهدای زیادی تقدیم اسلام، قرآن و کشورمان شدند؛ شهدای غواص نیز فرشتگان زمینی بودند که با دستان بسته، تسلیم نشدند؛ یادشان جاوید و گرامی باد.

    وی با توجه به پیش رو بودن حماسه ۹ دی ، این روز را نمایش معجزه بزرگ الهی توصیف و خاطرنشان کرد: استکبار جهانی که انقلاب مخملی را در کشورهای دیگر اجرا کرد، در ایران موفق نشد.

    امام جمعه زیرآب تصریح کرد: حکومتی که به نام اسلام و با محوریت ولایت فقیه باشد در مقابل تمام قدرت‌های دنیا ایستاد؛ ۹ دی روز وحدت ملت ایران حول ولایت بود.

    حجت‌الاسلام رضایی در مورد مذاکرات گفت: با روی کار آمدن دموکرات‌ها، یعنی بایدن مثل همیشه نقش پلیس خوب را بازی کرده و نقش پلیس بد را در اختیار اروپایی‌ها مخصوصاً فرانسه و انگلیس داده‌اند.

    وی یادآور شد: رژیم سفاک صهیونیستی نیز نقش شرور سر گردنه و سگ زنجیره‌ای استکبار جهانی را بازی می‌کند؛ به حمدالله مذاکره کنندگان ایرانی با تدابیری که در نظر گرفته شد، تاکنون موفق بوده‌اند. مانور پیامبر اعظم نیز هشدار قاطع به همه دشمنان منطقه است.

    امام جمعه زیرآب با بیان اینکه یکی از معضلات امروز جوانان بحث ازدواج است، تسهیل این امر را از مطالبات برشمرد و اظهار کرد: نمایندگان مجلس در بحث بودجه به جوانان توجه داشته باشند.شنیده‌ایم که قرار بر افزایش وام ازدواج است. دولت باید نظارت مستقیم به بانک‌ها داشته باشد تا به خوبی اجرایی شود. دولت‌مردان و دولت اسلامی وظیفه دارد، ازدواج را تسهیل کند.

    حجت‌الاسلام رضایی رسیدگی به محرومان جامعه را از دیگر مطالبات مردم از دولت سیزدهم و نمایندگان مجلس برشمرد و افزود: اگرچه کارهایی انجام شده اما خیلی از کارها مانده که باید انجام شود.

    وی ادامه داد: حقوقی که برای تحت پوشش‌های کمیته‌امداد و بهزیستی با ارائه طرح توسط نمایندگان در مجلس تصویب شد، راه به جایی نمی‌برد و نمی تواند نیازهایشان را رفع کند. باید در بحث حقوق این افراد، تجدیدنظر شود.

    امام جمعه زیرآب به حضور تعدادی از رزمندگان نیروی حشدالشعبی  اشاره کرده و ضمن خیرمقدم به آنان وحدت بین امت اسلام را عامل شکست دشمنان دانسته و گفت: نام برادران حشدالشعبی باعث لرزه انداختن دشمنان اسلام می‌شود‌. چیزی که مهم است، وحدت بین امت‌ اسلام است. مطمئن باشید اگر وحدت بین امت اسلام حفظ شود، ابرقدرت‌ها جرات نگاه چپ به امت اسلام را ندارند.

    حجت‌الاسلام رضایی در پایان تصریح کرد: دشمن به دنبال تفرقه خواهد بود؛ باید مواظب نقشه‌های دقیق دشمن که به دنبال تفرقه هستند، باشیم و بیش از پیش وحدت داشته باشیم.



    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *