• مامایی؛نگهبان لحظه شگفت‌انگیز آغاز زندگی
  • کاهش قمیت خودرو‌های داخلی به دلیل رکود سنگین در بازار
  • از فروش تا تعطیلی؛نساجی قائم‌شهر بلا‌تکلیف‌تر از همیشه
  • اجرای ۲۸۰ برنامه‌ در قالب جشن‌های زیر سایه خورشید
  • از دل واژه ها تا افق فردا
  • ایجاد خط جدید برای تقویت گازرسانی مازندران
  • صدای چرخ هایی که دیگر نمیچرخد
  • یادوراه شهدای ورزشکار سوادکوه برگزار می گردد
  • طبس، نقطه پایان عملیات (پنجه عقاب) آمریکا
  • ممنوعیت تردد در محور چالوس تا پایداری هوای گرم
  • اکران فیلم پیشمرگ در پل سفید
  • جوانان؛طلایه‌داران خیر در مکتب امام صادق(ع)
  • تولید ملی بدون کار آفرینی جان نمیگیرد
  • من رفتم،اما سنگر را خالی نگذارید
  • خط کشی میان دانش و هنر با پرگار خلاقیت
  • صنعت نساجی مازندران؛ از چالش ها تا چشم اندازهای توسعه ای
  • پژوهش در تبعید؛ از میز آزمایش تا سکوی انتظار
  • ابراهیم هادی، پلی در میان جوانمردان
  • تعدیل تعرفه آب کشاورزی مازندران
  • به جای عبور؛ مازندران را زندگی کنیم
  • پسماند استان‌های شمالی ویژه پیگیری می‌شود
  • هم‌نوا با مردم غزه در فضای مجازی فعال شویم
  • تصمیمی بی حاصل یا ضرورت‌های پنهان؟
  • تردد روان در محور‌ها تا هشدار نارنجی هواشناسی
  • شوک به شالیکاران مازندرانی با افزایش تعرفه آب‌بها
  • سکوت مسئولان،فریاد زمین خواران؛فاجعه ای برای میراث ملی
  • روستای سیاه‌لش؛ از آرزوهای‌ بزرگ تا چالش‌های بی پایان
  • واریز اعتبار کالا‌برگ دهک های ۴ تا ۷ از امروز
  • پشت پرده گروگان‌گیری اقتصاد برای تحمیل مذاکره
  • وقتی صدای مرشد، دل گود را زنده می کند
  • 24 دسامبر 2021؛ ساعت 11:18
    کد خبر: 2883
    بازدید: 0 views
    یکی از راه‌های دقیق‌تر خدمت به مردم ارتباط مستقیم و حضور میدانی است

    به گزارش پیام سوادکوه؛ سرهنگ محمدباقر قزلباش در نخستین برنامه میدانی شورای تحول محله مهدوی شهرستان سوادکوه که در مسجد روستای سیمت برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه بسیج و سپاه با استفاده از همه ظرفیت‌ها، برنامه مهدوی در سطح شهرستان را تدارک دیده است.

    وی افزود: در این برنامه مسئولان با روحیه جهادی و بسیجی با مردم به‌صورت مستقیم، بی‌واسطه و چهره به چهره ارتباط گرفته و مردم نیز مشکلات و موضوعات منطقه را مطرح می‌کنند.

    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه از جمله مزیت‌های این طرح را اشراف مسئولان شهرستانی و استانی نسبت به منطقه دانست و گفت: این مهم موجب خواهد شد تا تصمیماتی درست و متناسب با هر منطقه گرفته شود.

    قزلباش ادامه داد: این برنامه گام‌هایی در جهت رفع مشکلات مردم منطقه برداشته و برای اولین بار در سطح شهرستان و دومین برنامه برگزار شده در استان است.

    وی با بیان اینکه تعداد ۱۶ اداره شهرستانی نیز برای خدمت در این مراسم حضور دارند، افزود: امام جمعه شهرستان،  فرماندار و بخشدار، رئیس ادارات جهاد، برق، اوقاف، بنیاد شهید، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، مخابرات، راه آهن، آبفا، گاز و سپاه از نهادهای اجرای طرح هستند.
    فرمانده ناحیه مقاومت سوادکوه  هدف از برگزاری این مراسم در مساجد محلات را بیانگر اهمیت مساجد اعلام کرد و گفت: سابقا مساجد محل رفع مشکلات و خاستگاه همه برنامه‌های اجتماعی بوده و امروز شاهدیم که باز هم مسجد محل رفع مشکلات و پیگیری امورات مردم شده است.
    *وقتی محرومیت و آسیب‌ها بیشتر می‌شود نیازمند توجه بیشتری است

    شعبانی رئیس بسیج سازمان ادارات و کارمندان سپاه کربلا در ادامه مراسم با بیان اینکه همه ادارات و کارمندان در حد توان و مسئولیت خود در تمامی دولت‌ها کار می‌کنند، خاطرنشان کرد: وقتی محرومیت و آسیب‌ها بیشتر می‌شود نیازمند توجه بیشتری است و برگزاری میز خدمت نیز در همین راستا است.

    وی این برنامه و این حضور مسئولان استان و شهرستان در یک مکان را دارای فایده چند بعدی دانست و گفت: در یک بعد موجب ایجاد وحدت بین مسئولان استان و شهرستانی و در بعد دیگر ایجاد وحدت و وفاق میان مسئولان شهرستان و در بعد سوم نیز ایجاد وفاق و همدلی میان مردم است.
    رییس بسیج سازمان ادارات و کارمندان سپاه کربلا  با اشاره به تعدد مشکلات گفت: اگر قوی‌ترین دولت‌ها هم روی کار بیایند همه مشکلات یک دفعه حل نخواهد شد بلکه باید با تدبیر، اولویت‌بندی، مطالبه‌گری و پیگیری مشکلات را کمتر کنیم.
    شعبانی با بیان اینکه مشکلات مناطق محروم بیشتر در حوزه راه، گاز، آب و برق است، ادامه داد: هیچ برنامه ای روی زمین انجام نمی شود مگر آنکه پیگیری قوی داشته باشیم؛ نظام مسائل ما در حوزه شناخت مشکل و داشتن راه حل خوب است اما باید نظام پیگیری را نیز تقویت کنیم تا مشکلات حل شود.
    *درخواست و مطالبه مردمی بهسازی راه‌های روستایی
    کوروش روشن رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سوادکوه با تعداد مراجعه ۳۴ مورد بیشترین مراجعه‌کنندگان مردمی را داشته است، حوزه درخواست و مطالبه مردمی را بهسازی راه‌های روستایی، شن‌ریزی و آسفالت، خط کشی، نصب گاردریل و تابلو و احداث دیوار حائل و درخواست دستگاه و ادوات عنوان کرد و گفت: از این موارد، ۱۰ مورد در شهرستان حل شد و مابقی با توجه نیاز به اعتبارات به استان ارجاع داده می‌شود.
    *اجرا و تهیه طرح هادی
    امین ولی‌زاده رئیس بنیاد مسکن و شهرسازی شهرستان سوادکوه با اشاره به ۱۸ مورد مراجعه مردمی به این بخش، بیشترین حوزه درخواست‌ها را اجرا و تهیه طرح هادی، بازنگری در طرح هادی و وام مسکن روستایی بیان کرد و ادامه داد: از این موارد، ۵ مورد در همینجا حل شد و مابقی با توجه به نیاز به اعتبارات استانی و کشوری به استان ارجاع داده می‌شود.
    *بیشترین تقاضای مردمی در حوزه رفع تداخلات ارضی
    داود دریکنده مدیر امور دام استان مازندران نیز، با بیان اینکه از ۱۷ مورد درخواست مردمی، ۱۲ مورد به استان ارجاع داده می شود و مابقی در سطح شهرستان قابل حل است، از جمله بیشترین تقاضای مردمی را در حوزه رفع تداخلات ارضی، درخواست اصلاح جاده بین روستایی، مشکل دامداری عشایری و نهاده‌های دامی عنوان کرد.


    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *