درعین حال، نتایج یک نظرسنجی درباره “سنجش میزان رضایتمندی عمومی” که در خرداد ۱۴۰۱ انجام شده است، نشان میدهد ۷۵ درصد مردم در سطح زیاد و تا حدی زیاد در زندگی احساس آرامش و آسایش میکنند. در این رابطه، ۹۱ درصد در سطح زیاد و تا حدی زیاد از سازگاری و همدلی در خانواده خود رضایت دارند و ۸۰ درصد معتقدند “مردم در کارهای خیر شرکت کرده و به یکدیگر کمک میکنند. ” حدود ۷۶ درصد نیز به طور زیاد و تا حدی زیاد معتقدند “مردم در مراسم و مناسبتهای مذهبی شرکت میکنند.”»
لُب کلام در این گزارش این بود که مردم با توجه به تلاش های مستمر دولت سیزدهم، نسبت به آینده امیدوار هستند. اما پس از انتشار این گزارش، رسانه های اصلاح طلب همصدا با رسانه های معاند در حجمی وسیع به آن حمله کردند.
این طیف با این بهانه که این گزارش گفته «۷۵ درصد مردم در سطح زیاد و تا حدی زیاد در زندگی احساس آرامش و آسایش میکنند.»، کل عملکرد دولت رئیسی را مورد هجمه قرار داده و اینطور القاء کردند که اوضاع نسبت به تابستان سال گذشته، نه تنها هیچ بهبودی نداشته بلکه بسیار اسفناک نیز شده است.
اما چرا افراطیون اصلاح طلب همصدا با رسانه های انگلیسی-سعودی- آمریکایی به بهانه یک گزارش، اینچنین به دولت حمله کرده و هیاهو به راه انداخته اند!؟ علت این هجمه وسیع در نگرانی این طیف از «احیای امید در جامعه» است.
قطعا اکنون مردم عزیز کشورمان با مشکلات ریز و درست اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند، از مسئله اجاره بهای مسکن تا خرید اقلام خوراکی و تأمین جهیزیه و یافتن شغل و موارد دیگر، اما نکته مهم در اینجا در تغییر ریل گذاری دولت سیزدهم در مدیریت امور داخلی و سیاست خارجی است. رویکردی که نتایج آن قطعا برای عموم مردم سودمند و مفید است.
در حال حاضر حدود ۱۱ ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم سپری شده است. دولت در این مدت در بزنگاه هایی مهمی همچون واکسیناسیون کرونا، غائله اخلال در پمپ بنزین ها، تأمین کالاهای اساسی، دیپلماسی فعال منطقه ای، جلوگیری از قطعی برق در فصل گرما و قطعی گاز در فصل سرما- در استان های شمالی- و…سربلند بیرون آمده است.
به این موارد توجه کنید: «۵ میلیون و ۷۹۲ هزار نفر در ایران تحت پوشش بیمه سلامت رایگان قرار گرفتند.»؛ «قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان توسط دولت در سالجاری ۱۳۰ درصد افزایش پیدا کرد»؛ «سازمان جهانی فائو اعلام کرد: پیشبینی افزایش ۳۴ درصدی تولید غلات ایران و کاهش ۲۵ درصدی واردات»؛ «تعداد فوتیهای کرونا در کمتر از یکسال از ۷۰۰ نفر در روز به کمتر از ۵ نفر در روز کاهش یافته و چندین روز نیز رکورد فوتیهای کرونا به صفر رسید»؛ «تراز تجاری کشور برای دومین ماه متوالی مثبت شد و صادرات غیرنفتی از واردات پیشی گرفت.»؛ «رشد اقتصادی ایران که در سال ۹۹ و نیمه نخست ۱۴۰۰ حدود ۳، ۵ درصد بود، در پاییز سال گذشته به ۴، ۸ و در زمستان هم به ۵، ۷ درصد افزایش یافت. رشد بدون نفت هم در زمستان ۱۴۰۰ به ۶، ۳ درصد رسید.».
«شهریور ۱۴۰۰ تورم ۵۹ درصد بود اما امروز این عدد به ۴۶ درصد رسیده است.»؛ «دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود، هر ماه، علاوهبر پرداخت حقوق و دستمزد، بین ۱۰ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان بابت بدهی های دولت قبل پرداخت کرده است.»؛ «گزارش های میدانی از بازار ارز حاکی از آن است که با کاهش التهابات هیجانی روزهای قبل و افزایش حجم معاملات با نرخ های جدید، از شلوغی معاملات دلار آزاد کم و حضور دلالان و سفته بازان در بازار به شدت کمرنگ شده است.»؛ «استقراض از بانک مرکزی از مهم ترین عوامل رشد نقدینگی و افزایش تورم در سال های اخیر بوده است، اما دولت سیزدهم با توقف استقراض از بانک مرکزی از شهریور سال گذشته، علاوه بر خاموشی یکی از موتورهای تورم زا، پس از ۹ سال رشد ماهانه نقدینگی را منفی کرد.»؛ «امکان ثبت شکایت مستاجران از افزایش اجاره بها در سامانه ۱۲۴، واحدهای متخلف شناسایی می شوند.» و…
دولت سیزدهم با تلاش شبانه روزی در پی بهبود اوضاع و سر و سامان دادن به میراث نامطلوبی است که «دولتِ اصلاح طلبان» بر جای گذاشته است.
اما علیرغم اقدامات مهم دولت در ۱۱ ماه اخیر، افراطیون اصلاح طلب همصدا با جریان معاند بر طبل ناامیدی و یأس آفرینی و بن بست نمایی آینده کشور می کوبند.
رهبر معظم انقلاب- ۳۱ خرداد ۱۴۰۱- تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوشبینی به آینده کشور را از جمله مؤلفههای جنگ نرم علیه ملت دانستند و خاطرنشان کردند: «القاء بیآیندهگی، بنبست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند.»
براساس فرمول افراطیون اصلاح طلب، مقام ارشد باید از داخل خودرو به صورت چشمی نظرسنجی کند. مقام مسئول باید با خودروی لوکس شاسی بلند به میان کارگران رفته و از کارخانه بازدید کند. طبق این فرمول مقام ارشد دولتی باید با کفش وارد چادر زلزله زدگان شود.
براساس این فرمول، وزیر باید میکروفون خانم خبرنگار را پرت کند، وزیر بهداشت به مراجعه کننده بگوید «خودت بمال» و وزیر کشاورزی به کشاورز و دامدار بگوید «سبوس بخور» و…
بخش اعظمی از جریان اصلاح طلب، طیفی بریده از مردم و قائل به سبک زندگی اشرافی است. اما این طیف در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پاسخ قابل تأملی از مردم دریافت کرد.
در این انتخابات علیرغم فراخوان های گسترده خاتمی و تاجزاده و کروبی و بهزاد نبوی و علیرغم میتینگ های انتخاباتی تحت عنوان ناسا و با وجود فراخوان تحت عنوان «زدن زیر میز»، نامزد اصلی این جریان در سراسر کشور فقط حدود ۲ میلیون و چهارصد هزار رای کسب کرد.
شواهد و قرائن حاکی از آن است که طیف تندرو اصلاح طلب درخصوص عملکرد رئیس جمهور و هیات دولت احساس خطر کرده است. چرا!؟ به این دلیل که افکارعمومی عملکردها و اقدامات را مقایسه می کند و به تفاوت ها پی می برد و اینجاست که متوجه می شود که کدام جریان یدطولایی در پوپولیسم(مردم فریبی) داشت و دیگران را به این اقدام متهم می کرد.
انتهای پیام/
نظر شما:
1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نميشود.