• حجاب، حکم الهی و تضمین‌کننده فعالیت تکاملی بانوان
  • اهدای ۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان سوادکوهی
  • برگزاری ۲۱۰ برنامه هفته دفاع مقدس در سوادکوه
  • کشف گنجینه‌های ملی و بین‌المللی در دفاع مقدس
  • جشنواره شعر تبری «نوج» آبان‌ماه برگزار می‌شود
  • برنامه ۲.۵ ساله برای اتمام پل کابلی پل‌سفید
  • هزار و ۷۰۰ نقطه رانشی راه‌های روستایی مازندران ایمن‌سازی می‌شود
  • معرفی یک هزار و ۵۳۰ طرح شیلاتی به بانک‌های عامل مازندران
  • ایران در انتظار خلق حماسه سیاسی دیگر در اسفندماه
  • تابستان داغ بدون قطع برق
  • بکارگیری ۴۸۲ تیم امدادی در خدمت‌رسانی به مردم
  • عصبانیت حامیان دولت قبل از پیشرفت‌های دولت سیزدهم
  • احداث زباله‌سوز در زیراب ۳۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ۹ دستور مهم رئیس‌جمهور برای برگزاری راهپیمایی اربعین
  • اینجا حوالی اردیبهشت بوی بهشت می‌آید
  • فرمانده کل سپاه: حماسه پرشکوه خان‌طومان نقطه اوج افتخار مردم مازندران است
  • پلمب پارک جنگلی شورمست سوادکوه به‌دلیل عدم رعایت عفاف و حجاب
  • Wie man gute Frauen zum Heiraten findet
  • ۲۵۰ مسجد مازندران آماده میزبانی از معتکفان/اعتکاف بهترین فرصت برای گسترش ارزش‌های دینی
  • ایران استقلال خود را تحکیم و استقلال بسیاری از کشورهای دوست را تثبیت کرد
  • برگزاری ۳۵۰ عنوان برنامه گرامیداشت دهه فجر در سوادکوه
  • فرود همای پیروزی بر باند قلب ایرانیان/پیروزی با آمدن حق محقق شد
  • نفسی برای مازندران نماند/ خشکسالی و آلودگی هوا زیر چتر سبز
  • سپاه مظهر اقتدار و عزت ایران اسلامی/کینه‌ورزی دشمنان نظام در جنگ ترکیبی نمایان شد
  • جانیان اروپایی و آمریکا ناتوان و مستاصل مقابل سپاه پاسداران
  • سنگرسازی در شهر هزار سنگر/۶ بهمن؛ حماسه‌ای از جنس آگاهی و وفاداری مردم دیار علویان
  • ماجرای عجیب کمبود اسکناس در عابر بانک‌ها چیست/خودپرداز خالی و مردم سرگردان!
  • باز هم افزایش زمان انتظار برای خانه‌دار شدن/چهار دهک اول چه زمانی صاحب خانه می‌شوند
  • سواد رسانه‌ای مدیران دولت سیزدهم
  • آستین‌های که با عشق بالا زده می‌شود/ خدمت‌رسانی به مردم در اردوی جهادی بهزیستی
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲؛ ساعت ۹:۰۸
    کد خبر: 3376
    بازدید: 0 views
    اینجا حوالی اردیبهشت بوی بهشت می‌آید

    به گزارش پیام سوادکوه؛ حالا هفت سالی است که پس از شهادت ۱۶ تن از مدافعان حرم مازندران در شمال سوریه، اردیبهشت مازندرانی‌ها رنگ‌وبوی حماسی به خود گرفته است و «اردیبهشت مقاومت» نام مراسمی است که هر ساله در پاسداشت این شهدا در استان، برگزار می‌شود تا نه نام‌شان و نه یادشان از لوح زرین افتخارات این دیار فراموش نشود.
    در پی نقض آتش‌بس توسط عوامل تكفيری داعش در اطراف حلب سوريه و حملات وحشيانه اين جنايتكاران به شهرک خان‌‌طومان، تعدادی از داوطلبان مدافع حرم كه برای دفاع از حرم عقيله بنی‌هاشم حضرت زينب سلام الله عليها راهی سوريه شده بودند، به شهادت رسيدند.

    حماسه خان‌طومان حماسه‌ای است مثل کربلای ۵ و رزمندگان مازرندانی، عملیاتی ماندگار را برای همیشه تاریخ رقم زده‌اند که قداستی به بلندای مقاومت‌های این سرزمین دارد.

    در برهه‌ای که نام تکفیری‌ها، لرزه به اندام خیلی‌ها می‌انداخت، شیرمردانی از خطه مازندران به دل قائله زدند تا نکند آب در دل  کسی تکان بخورد؛ آری، تَرک دیار کردند تا دیارشان، تَرَک بر ندارد.

    مردم خوب قدر این رشادت‌ها را می‌دانند؛ چه پرشور به بدرقه‌شان آمدند. از اشک‌هایشان پیداست همه عزیزی را از دست داده‌اند! خوش‌به حالتان، چقدر برادر و خواهر دارید… چقدر برایتان پدری کردند، چون مادر برایتان گریستند؛ فرزند شدند و نام‌تان را فریاد زدند…

    هنوز داغدارتان هستیم، اینجا اردیبهشت دیگر ماه بهار نیست، ماه مقاومت است؛ میعادگاهی است برای بیعتی دوباره، اینجا باری دیگر در دل‌مان بهار می‌شود، بهاری که شکوفه‌های عاشقی و دلدادگی دوباره از تن خسته آدمی در این دنیای خاکی، زنده می‌شود؛ گل می‌دهد و میوه‌هایش، بذری می‌شوند برای روییدن درختی دیگر…

    اینجا مازندران است، دل فرد فرد این دیار مملو از عشق به این شهدا است، آری، شهدا نمی‌میرند؛ این جمله را ما لمس کرده‌ایم؛ تازه باورش کرده‌ایم… چه تاوان سختی داشت فهمیدنش! شهادت ۱۶ اسطوره…

    هر چند به قول همرزمان‌تان، آن روز جهنمی در خان‌طومان بپا شده بود اما برای شما، خان‌طومان میان‌بری بود تا بهشت؛ میان‌بری که فقط خودتان می‌دانستید… خوابش را دیده بودید…

    حالا فرصتی است که دوباره شما را به خودمان بشناسانیم، اصلا خودمان را به خودمان بشناسانیم شاید حتی خودمان را به خودتان بشناسانیم…

    به مناسبت ۱۷ اردیبهشت سالروز آسمانی شدن آلاله‌های خونین بال مازندرانی در غربت خان‌طومان بنا داریم تا به معرفی این شهدا بپردازیم:

    شهید مدافع حرم «محمود رادمهر» سال ۱۳۵۹ در «ساری» متولد شد.
    شهید «محمود رادمهر» آبان سال ۹۴ به مدت ۵۸ روز به‌همراه برادرش «محمدرضا» برای نخستین‌بار به سوریه رفت و در مرحله دوم نیز ۱۴ فروردین سال ۹۵ به جبهه مقاومت اعزام شد و سرانجام در ۱۷ اردیبهشت همان سال در منطقه «خان‌طومان» به شهادت رسید.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید محمود رادمهر آمده است: «پروردگارا، نمی دانم که چه زمانی، در کجا و چگونه به دیدار تو خواهم شتافت. اما عاجزانه از تو می خواهم که اولاً مرگ من در راه دفاع از دینت باشد. و در این راه توفیق شهادت در راه خودت را نصیبم کنی…»

    شهید مدافع حرم «محمد بلباسی» متولد اسفندماه ۱۳۵۷ از شهرستان قائمشهر بود، این شهید بزرگوار دارای چهار فرزند به نام‌های فاطمه،مهدی،حسن و زینب است که زینب ۶ماه بعد از شهادت پدر به دنیا آمدند.

    اشتیاق و اصرار وی برای اعزام در تاریخ ۱۷ فروردین سال ۱۳۹۵ نتیجه داد و محمد بلباسی به همراه گروهی از پاسداران سپاه ۲۵ کربلا مازندران راهی سوریه شد.

    شهید محمد بلباسی در شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۵ به همراه ۱۲ تن دیگر از همرزمانش  در منطقه خان طومان سوریه به دست تکفیری ها به شهادت رسید.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید محمد بلباسی» آمده است: « در این برهه از زمان که ایران اسلامی ، ام القرای جهان اسلام شده است و مسلمانان جهان که در بند طاغوت و پادشاهی هستند با تشکیل جبهه مقاومت چشم به ایران دوختند و می خواهند از الگوی انقلاب اسلامی ایران که به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و همراهی مردم عزیز توانستند استکبار جهانی را با دست خالی از ایران بیرون کنند، استفاده کنند و گوش بفرمان حضرت امام خامنه ای هستند و دشمنان اسلام و شیعیان ایران از این جایگاه انقلاب اسلامی هراس پیدا کرده و بدنبال گسترش اسلام آمریکایی هستند.»

    شهید مدافع حرم «سیدجواد اسدی» تولد ۱۸ مهر ماه سال ۱۳۵۹ در روستاى(امره) از توابع شهرستان سارى است. یکی از شهدای مدافع حرم استان مازندران بود، که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ و در کربلای خانطومان بهمراه ۱۲ نفر دیگر از شیرمردان این خطه دل از دنیا شست و در سوریه آسمانی شد و پیکر مطهرش به وطن بازنگشت.

    شهید مدافع حرم «علیرضا بریری» متولد ۳۰ فروردين ماه سال ۱۳۶۶ در شهرستان است.

    علیرضا در بهمن ۱۳۸۷ بطور رسمی وارد سازمان مقدس سپاه پاسداران شد و برای اولین بار در آبان ماه ۱۳۹۴ عازم شهر دمشق شد و پس از  ۴۹ روز به وطن بازگشت.

    در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ برای دومین بار عازم سوریه شد و در ۱۶ اردیبهشت ماه  ۱۳۹۵ شهید علیرضا بریری به همراه ۱۲ آلاله پرپر لشکر عرشی ۲۵ کربلا در نقض آتش بس تروریستهای تکفیری پس از ۱۴ ساعت تلاش پی در پی در منطقه خانطومان حلب به آرزوی دیرینه خود دست یافت.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید علیرضا بریری آمده است: «همواره شهدا را به‌یاد داشته باشید و رهرو راه آنها باشید و همچون شهدا تابع محض ولایت فقیه باشید، مبادا از راه آن بزرگوار خارج شوید و او را تنها بگذارید و بدانید که او در زمان غیبت امام زمان (عج) ناخدای کشتی صراط مستقیم است و فراموش نکنید که امنیت این کشور را مدیون خون شهدا هستیم. »

    شهید مدافع حرم «علی جمشیدی» در تاريخ ۱۵ آبان ماه سال ۱۳۶۹ در شهرستان نور بدنيا آمد.

    وی جانشين فرمانده دسته ويژه و تک تيرانداز گردان امام حسين(ع) نور بود كه در تاريخ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ در خان طومان سوريه در دفاع از حرم آل‌الله به درجه رفيع شهادت نائل آمد.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید علی جمشیدی آمده است: «در حال حاظر که حرم الله دوباره محاصره شده‌اند، انگار تاریخ  بار دیگر در حال تکرار شدن است و  بایستی با توجه به فرموده امام راحل، چنان درسی به یهودیان و  وهابیان  و تکفیری دهند که  دیگر حتی فکر چنین جسارتی را هم نتوانند بکنند؛ حال اینکه نبرد شام، خود مطلع تحقق وعده آخرالزمانی ظهور است».

    شهید مدافع حرم «علی عابدینی»در سحرگاه ۲۵ مرداد ۱۳۶۵ در شهرستان فریدونکنار (روستای فرم) دیده به جهان گشود.

    شهيد علی عابدینی برای اولین بار سال ۹۴ جهت دفاع از حرم عقیله اهل بیت(ع) راهی دیار شام بلا شد. او در فروردین ماه ۱۳۹۵ ندای “هل من ناصر ینصرنی” عمه جان زینب(س) را لبیک گفت و مجددا با وجود مجروحیتى که داشت راهی سوریه و دفاع از حرم شد.

    شهید علی عابدینی در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ در شهر خان طومان از توابع حلب سوریه به همراه ۱۲ یار دیگرشان به فیض شهادت نائل گردید.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید علی جمشیدی آمده است: «از خدا می خواهم همه ی ما را ببخشد واز گناهانمان بگذرد. من علی عابدینی یک گنه کار خاطی که اگر لطف خداوند نبود و ستار العیوب بودنش نبود، رسوای زمانه بودم».

    شهید مدافع حرم «حسن رجایی‌فر» متولد ۴ تيرماه سال ۱۳۵۴ از شهرستان بابل مى‌باشد.

    وی که برای اولین‌بار برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) و مبارزه با تکفیری‌ها به سوریه رفته بود و پس از ۲۰ روز مبارزه، از ناحیه کتف مجروح شد و برای معالجه و درمان به ایران بازگشت؛ اما مجروحیت مانعی برای مبارزه وی با تکفیری‌ها نشد و مجدداً ۱۴ فروردین سال ۱۳۹۵ برای دومین‌بار به مصاف تکفیری‌ها رفت و سرانجام در ۱۷ اردیبهشت همان سال، در «خان‌طومان» به شهادت رسید.

    پیکر شهید رجایی که در معركه نبرد در خاک غربت جا مانده بود، پس از ۴ سال دوری، در سال ۱۳۹۹ در جریان عملیات تفحص، به کشور بازگردانده شد.

    شهید مدافع حرم«سعید کمالی» در نوزدهم شهریور سال ۶۹ در روستای کفرات بخش هزارجریب شهرستان نکا به دنیا آمد.

    وی داوطلبانه عازم سوریه شد و  در ۱۷ اردیبهشت سال ۹۵ پس از نقض آتش بس در سوریه، به همراه ۱۳ تن از همرزمانش در شهرک راهبردی خان‌طومان سوریه به دست تکفیری‌‌ها به شهادت رسید.

    به نقل از پدر این شهید والامقام، مهمترین وصیت نامه شهید پس از توجه به نماز و حفظ حجاب برای زنان و مادران، این بود که مردم مناطق محروم را در یابیم و بعد نیز ولایت فقیه بود اینکه در هر زمان و با هر مسئولیتی پشت ولی فقیه  باشیم تا دشمن نتواند آسیبی به کشورمان بزند.

    شهید مدافع حرم « رضا حاجی‌زاده» شهید مدافع حرم «رضا حاجی‌زاده» سال ۱۳۶۶ در شهرستان «آمل» متولد شد.
    شهيد حاجى‌زاده از شهدای لشکرعملیاتی ۲۵ کربلا به همراه ۱۲ تن دیگر از یارانش در روز ۱۷ اردیبهشت ‌ماه سال ۹۵ در خان‌طومان سوریه به شهادت رسید که سرانجام، پیکرش در ۲۱مهر ۱۳۹۹ به وطن بازگشت و در ۲۴ مهر۱۳۹۹ تشییع شد.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید حاجی‌زاده آمده است: « من نمی‌خواهم که عمرم بی‌ثمر باشد و مرگم یک مرگ عادی، مرگی می‌خواهم که در راه اسلام و ایران اسلامی باشد.من به‌خاطر منطق خویش برای دفاع از اسلام و حریم اهل بیت(ع) وارد جنگ با دشمنان اسلام شدم و با عشق و علاقه و رضایت کامل جان خویش را فدای این راه می‌نمایم و می‌روم تا انتقام سیلی حضرت زهرا(س) را بگیرم.»

    شهید مدافع حرم « حسین مشتاقی» متولد ۲ ارديبهشت ماه ۱۳۶۴ در شهرستان نكا مى‌باشد.

    حسين مشتاقى از نیروهای یگان ویژه صابرین بود که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شد، که در اردیبهشت ۹۵ و همزمان با عید مبعث در منطقه خان طومان سوریه طی یک درگیری شدید به همراه ديگر همرزمانش به شهادت رسید.

    پس از گذشت حدود دو ماه از شهادتش و شناسایی پیکرش توسط آزمایش DNA، در تاریخ ۱ تير ۱۳۹۵ همزمان با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) در گلزار شهدای نکا به خاک سپرده شد.

    شهید مدافع حرم « سیدرضا طاهر» متولد دهم دی‌ماه سال ۱۳۶۴ در شهرستان بابل مى‌باشد.

    در تاریخ ۱۴ فروردین ۹۵ ساعت ۱۰ شب با او تماس گرفتند و به او خبر دادند که تا ساعت ۱ صبح(بامداد) برای رفتن به مأموریت خود را به محل کارش برساند، ايشان از نیروهای یگان ویژه صابرین بود که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شد. از سفر دومش به سوریه ۳۳ روز گذشته بود كه در پنج شنبه  ۱۶ اردیبهشت ماه ۹۵ مصادف با مبعث پیامبر، به دلیل درگیری سنگینی که در زمان آتش بس در منطقه خان طومان صورت گرفت، به درجه ی رفیع شهادت نائل آمد.
    در فرازی از وصیت‌نامه شهید حاجی‌زاده آمده است: «من نمی‌خواهم که عمرم بی‌ثمر باشد و مرگم یک مرگ عادی، مرگی می‌خواهم که در راه اسلام و ایران اسلامی باشد.من به‌خاطر منطق خویش برای دفاع از اسلام و حریم اهل بیت(ع) وارد جنگ با دشمنان اسلام شدم و با عشق و علاقه و رضایت کامل جان خویش را فدای این راه می‌نمایم و می‌روم تا انتقام سیلی حضرت زهرا(س) را بگیرم.»


    شهید مدافع حرم « بهمن قنبری» فرزند حسن متولد ۲۷ بهمن ماه سال ۱۳۴۵ در بهشهر مى‌باشد.

    شهید قنبری را می‌توان از دیدبان‌های ماهر و خلاق بود که با هدایت دقیق آتش توپخانه و سلاح‌های نیمه سنگین، مانع از هجوم چندباره‌ی دشمن به منطقه و نیز ایجاد خسارت فراوان به جبهه‌ی تکفیری شد؛ شهيد قنبرى توسط موشک کرنت مورد اصابت قرارگرفته و شهید شد. خوشبختانه  نیروهای خودی موفق شدند، پیکر ايشان را به عقب برگردانند.

    وی از اولین شهدای مدافع حرم مازندران، در ۱۶ ارديبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در سن ۴۹ سالگی پس از نقض آتش ‌بس توسط تروریست‌های تکفیری، حوالی ساعت یک بعدازظهر به فیض شهادت نائل آمد.

    شهید مدافع حرم « رحیم کابلی» متولد ۱۱ مهرماه سال ۱۳۴۲ از شهرستان بهشهر مى‌باشد.

    وی یکی از ۱۳ شهید مازندرانى بود که در ۱۷ اردیبهشت ۹۴ در جبهه خان‌ طومان سوریه آسمانی شد؛ حاج رحیم سابقه ۸۰ ماه رزمندگی در دفاع مقدس را داشت و با اینکه ۵۳ سال از عمرش می‌گذشت و بازنشسته شده بود، باز عزم میدانی دیگر کرد و این بار در دفاع از حرم و حریم اهل بیت به شهادت رسید.

    پیکر مطهر این شهید عزیز و آخرین بازمانده خان طومان از جمع شهدای مازندرانی، پس از ۷ سال در تابستان سال گذشته به وطن بازگشت.

    آیین تشییع پیکر پاک شهید مدافع حرم حاج رحیم کابلی روز یکشنبه ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۱ همزمان با تاسوعای حسینی در بهشهر برگزار شد.

    در فرازی از وصیت‌نامه شهید مفقودالاثر رحیم کابلی آمده است: «در مراسم اهل البیت جشن میلاد و شهادت، از امام زمان (عج) غافل نشوید.امام را دعا کنید و شهدا را نیز همچنین. لحظه‌ای از ولایت غافل نباشید و در همه احول آقا را دعا کنید.»

    آری، خان‌طومان ثابت کرد که کربلا همچنان ادامه دارد و قیام حق علیه باطل همواره پابرجا است و هر روز و در زمان و مکانی، کربلایی یکی پس از دیگری با حماسه کربلائیان خلق می‌شود.

    گزارش: مجتبی قربانی



    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *