• ضیافت الهی و اوج نوعدوستی در بهار عبادت
  • جنگل‌بانان؛ قهرمانان سبز و سنگربانان بی ادعا
  • اعزام ۹۳ کاروان زیارتی مازندران به عمره‌
  • مردم تخریب جنگل را به ۱۵۰۴ اطلاع دهند
  • نمای رومی؛ پشت‌پایی به هویت بومی در مازندران
  • مازندران؛ سبز اما در معرض ناملایمات
  • دعا و اعمال روز سوم ماه مبارک رمضان
  • میوه‌های تنظیم بازاری از ۲۵ اسفند توزیع می شود
  • سالگرد شهادت شهیدان رضایی
  • اینبار مجلس روسفید شد
  • دعا و اعمال دوم ماه مبارک رمضان
  • دست‌خالی خریدار و دخل خالی کسبه؛ارمغان اسفند بی رونق!
  • اعمال روز اول ماه مبارک رمضان
  • برف خفیف و جاده‌های لغزنده در محورهای کوهستانی مازندران
  • تشدید نظارت‌ها بر مجتمع های رفاهی در طرح نوروزی
  • رمضان و نوروز؛همبستگی معنوی و شادمانی نو
  • 《هیرکانی》دیگر به زخم تیشه‌ها خو کرده است
  • آمادگی پایداری شبکه ارتباطی در ایام نوروز
  • تخصیص سرانه ۲ هزار ميلياردی به مدارس مازندران
  • بحران مسکن؛ از بی خانمانی تا ناپایداری اقتصادی
  • برخورد قانونی با صنوف متخلف در ماه رمضان
  • اشتباه بزرگ تیم اقتصادی دولت ایجاد شوک ارزی بود
  • محور هراز تا فردا باز می شود
  • یک روز برفی در سوادکوه
  • رودخانه‌ها و محصولات کشاورزی تهدید می شوند
  • یخبندان شبانه در تمام مازندران
  • حامیان مقاومت در جهان گل کاشتند
  • انسداد ۴۰۰ راه روستایی تا برقراری تمام پرواز ها
  • تولیدکنندگان داخلی موفقیت می آفرینند
  • گرامیداشت دبیران کل مقاومت در سوادکوه
  • ۸ اسفند ۱۴۰۳؛ ساعت ۸:۴۹
    کد خبر: 4072
    بازدید: 0 views
    محور هراز تا فردا باز می شود

    محور هراز فردا باز می‌شود
    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام سوادکوه» به نقل از بلاغ هادی عبادی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به شرایط نامساعد جوی در محورهای فرعی و روستایی استان، اظهار کرد: با توجه به بارش سنگین برف، کولاک شدید و خطر بالقوه ریزش بهمن، تردد در این مسیرها با مخاطرات جدی همراه است از شهروندان و مسافران تقاضا داریم از سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری کرده و توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

    وی افزود: همچنین، شرایط کنونی برای حضور در ارتفاعات و انجام تفریحاتی همچون برف‌بازی مساعد نبوده و احتمال وقوع حوادث ناگوار وجود دارد. بنابراین، توصیه می‌شود اینگونه برنامه‌ها را به روزهای آینده، پس از بهبود وضعیت جوی، موکول کنند.

    سرپرست پلیس‌راه مازندران با تأکید بر اهمیت رعایت هشدارهای پلیس راه، خاطرنشان کرد که هرگونه بی‌توجهی به این توصیه‌ها می‌تواند منجر به انسداد محورها، وقوع سوانح ناگوار و ایجاد مشکلات برای نیروهای امدادی و خدمات‌رسان شود.

    عبادی با اشاره به تأخیر در بازگشایی محور کندوان تا روز شنبه ۱۱ اسفند ماه، اظهار کرد: محور هراز از ۸ صبح فردا هشتم اسفند باز می‌شود.

    وی ادامه داد: به دلیل احتمال وقوع بهمن و ریزش کوه در روزهای آینده با هماهنگی پلیس راه کشور، جهت سلامت و حفظ جان مسافران عزیز تصمیم گرفته شد محور کندوان تا صبح روز شنبه ۱۱ اسفندماه مسدود باشد و مسافران جهت تردد می‌توانند از محورهای جایگزین هراز و سوادکوه برای تردد اقدام کنند.

    سرپرست پلیس‌راه مازندران اذعان کرد: در محور کیاسر شرایط جاده و هوا مناسب بوده و این محور بازگشایی شد.

    عبادی افزود: همچنین شب گذشته در محدوده هزارچم، لاین جنوب به شمال، در محور کندوان سقوط تخته سنگ را شاهد بودیم که خوشبختانه به دلیل مسدود بودن جاده خسارتی نداشته و روی سطح آسفالت افتاد و به کمک نیروهای راهداری و پلیس راه پاک‌سازی کامل محور انجام شد.

    به گزارش بلاغ؛ شایان ذکر است محورهای هراز و کندوان از جمعه شب به دلیل نبود ایمنی مسدود شده است.

    انتهای خبر/



    بر چسب ها:
    

    نظر شما:

    1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.
    2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
    3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
    4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
    5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نمي‌شود.
    نام *
    ایمیل *