• صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
پیام سوادکوه

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
پیام سوادکوه
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

آئین تشییع و تدفین شهید مدافع حرم علیرضا بریری + فیلم

تردد روان در محور تا کاهش دما در مازندران

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی پیام سوادکوه به نقل از بلاغ ، تردد در حال حاضر در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) روان است.   محورهای...

کد خبر :4366 آوریل 12, 2025
چاپ
10 Views
0 نظر

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی پیام سوادکوه به نقل از بلاغ ، تردد در حال حاضر در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) روان است.

 

محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران – شمال دارای بارش باران و آزادراه قزوین – رشت فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

 

معاون پیش‌بینی هواشناسی مازندران نیز گفت: هوای استان مازندران از امروز تا پایان هفته (جمعه ۲۹ فروردین) خنک همراه با بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

احمد اسدی افزود: دیروز شاهد وزش باد در استان بودیم که بیشترین میزان سرعت وزش باد در استان از آلاشت به میزان ۸۳ کیلومتر بر ساعت؛ بندر امیرآباد ۷۶ کیلومتر بر ساعت؛ ایزد شهر نور با ۶۸ کیلومتر بر ساعت و ساری مرکز استان ۵۴ کیلومتر بر ساعت گزارش شد.

 

وی تصریح کرد: از عصر دیروز با تقویت جریانات خنک شمالی؛ ابرناکی، کاهش محسوس دما و بارندگی در استان آغاز شد که تا صبح امروز بیشترین میزان بارش باران از رامسر به میزان ۱۲ میلیمتر و ساری مرکز استان با چهار میلیمتر گزارش شد.

 

معاون پیش‌بینی هواشناسی مازندران گفت: روز گذشته شاهد بارش باران در استان بودیم و دمای هوا هم نسبت کاهش محسوس‌تری دارد، امروز در ارتفاعات استان ۱۸ درجه و در مناطق پایین دست بیش از ۱۰ درجه کاهش دما را شاهد هستیم.

 

اسدی افزود: امروز شنبه ۲۳ فروردین و فردا یکشنبه ۲۴ فروردین مقداری از ناپایداری‌ها کاسته می‌شود، اما آسمان نیمه‌ابری تا ابری و بارش‌های پراکنده را در استان خواهیم داشت.

 

به گفته وی از دوشنبه ۲۵ فروردین تا پایان هفته؛ با تقویت ناپایداری‌ها عمدتا آسمان استان ابری و هوای بسیار خنک همراه با بارندگی خواهیم داشت.

 

فرجی خاطرنشان کرد: دریا امروز و فردا مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

 

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

آخرین اخبار

شهادت رئیسی نقطه تاریخی انقلاب است

اولین سالگرد شهدای خدمت در سوادکوه

بحران جمعیتی مازندران و مسئولانی که در خوابند

مامایی؛نگهبان لحظه شگفت‌انگیز آغاز زندگی

کاهش قمیت خودرو‌های داخلی به دلیل رکود سنگین در بازار

پیام سوادکوه
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری هفت تیر محفوظ است