وی با اشاره به اینکه پس از ارسال اطلاعات کیف پول توسط قربانیان، متهمان اقدام به برداشت غیرقانونی ارزهای دیجیتال نموده و سپس ارتباط خود را قطع میکردند، افزود: این افراد با سوءاستفاده از اعتماد کاربران در فضای مجازی، اقدام به سرقت از کیف پولهای دیجیتال قربانیان میکردند.
فرمانده انتظامی استان مازندران ادامه داد: پس از تشکیل پرونده قضایی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتای استان مازندران قرار گرفت و در ادامه با بررسیهای فنی و اطلاعاتی انجامشده مشخص شد متهم اول در یکی از استانهای کشور با فریب کاربران در تلگرام، اطلاعات آنها را جمعآوری و متهم دوم در یکی از استانهای همجوار اقدام به هک و برداشت غیرقانونی ارزهای دیجیتال آنها می کرد.
مفخمیشهرستانی افزود: با تکمیل مدارک و دستور نیابت قضایی، پلیس در عملیاتی غافلگیرانه هر دو متهم را دستگیر کرد و تجهیزات رایانهای، اسناد انتقال ارزهای سرقتی و سایر مدارک دیجیتال آنها را ضبط و با اعتراف متهمان به سرقت ارزهای دیجیتال به ارزش حدود ۵۰۰ اتریوم معادل ۱۰۰ میلیارد تومان، پرونده به دادسرا ارسال و با قرار قضایی هر دو متهم به زندان افتادند.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از ادعاهای ارائه خدمات درفضای مجازی درراستای کلاهبرداری میباشد، اظهار کرد: هرگونه ادعای بازیابی رمز کیف پولهای ارز دیجیتال در فضای مجازی، اغلب کلاهبرداری است. شهروندان از ارسال اطلاعات کیف پول خود به افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت بروز مشکل، تنها از طریق مراجع رسمی اقدام نمایند.
فرمانده انتظامی استان مازندران خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www. fata.gov.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.
انتهای خبر/
نظر شما:
1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نميشود.