logo-payam

پایگاه خبری پیام سوادکوه

یکشنبه, ۲۲ام تیر , ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت
  • صفحه نخست
  • اخبار سوادکوه
    • گرافیک
  • چندرسانه‌ای
    • عکس
    • فیلم
      • گزارش و گفتگو
      • ویژه‌ها
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان

  به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام سوادکوه» به نقل از بلاغ محمدعلی رمضانی صبح امروز در جمع مدیران معین شهرستان‌ها اظهار کرد: در پی وقوع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و...

کد خبر :5122 تیر ۱۷, ۱۴۰۴
چاپ
9 Views
0 نظر

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام سوادکوه» به نقل از بلاغ محمدعلی رمضانی صبح امروز در جمع مدیران معین شهرستان‌ها اظهار کرد: در پی وقوع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و شرایط خاص ناشی از افزایش سفرها و نگرانی‌های عمومی، مدیریت تأمین و توزیع آرد و نان در استان مازندران با تدابیر دقیق و به‌موقع به‌خوبی راهبری شد.

 

وی تصریح کرد: با هدایت استاندار مازندران از ابتدای وقوع جنگ تحمیلی، قرارگاه ویژه راهبری گندم، آرد و نان در اداره‌کل غله استان تشکیل شد و اقدامات برنامه‌ریزی‌شده‌ای برای افزایش تاب‌آوری شهرستان‌ها، تأمین مستمر کالاهای اساسی و ایجاد ذخایر مطمئن آرد صورت گرفت.

 

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: در روزهایی که استان مازندران میزبان حجم بالایی از مسافران بود و نگرانی‌های روانی ناشی از تحولات منطقه‌ای صف‌های نانوایی ها افزایش پیدا کرده بود، با رصد میدانی شبانه‌روزی، مدیریت هدفمند توزیع آرد و مشارکت جدی نانوایان زحمت‌کش و خستگی‌ناپذیر و تلاش شبانه‌روزی کارخانجات آرد و ناوگان حمل و نقل، شرایط به سرعت به وضعیت پایدار و طبیعی بازگشت.

 

رمضانی با اشاره به اقدامات تأمینی در راستای پایداری تولید آرد در کارخانجات آرد و افزایش ذخایر کالاهای اساسی در استان گفت: به ‌واسطه پیگیری‌های مؤثر هماهنگی لازم برای دریافت ۳۰ هزار تن گندم کیفی از استان‌های گلستان و خوزستان به‌عمل آمد.

 

وی ادامه داد: با دستور استاندار و تلاش شبانه‌روزی فرمانداران و اعضای کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌ها، بیش از هزار و ۲۰۰ نانوایی در سطح استان به‌عنوان کشیک معرفی شدند، تا ضمن افزایش ساعت پخت، با عرضه نان تا پایان شب پاسخگوی نیاز مردم باشند و در همین راستا، ۱۰ هزار تن آرد فوق‌العاده نیز به‌منظور پشتیبانی از این واحدها تأمین شد.

 

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران از نقش پررنگ کارخانجات آرد، ناوگان حمل‌ونقل، نانوایان و همکاران این اداره‌کل در موفقیت مدیریت بحران تقدیر کرد و گفت: کارخانجات با افزایش ظرفیت تولید، ناوگان حمل‌ونقل با فعالیت مستمر، و نانوایان با مجاهدت و تلاش بی‌شائبه، در کنار کارکنان این اداره‌کل که مسئولیت رصد، پایش و تأمین آرد را بر عهده داشتند، توانستند با تلاش جهادی از بروز هرگونه کمبود یا تنش در حوزه نان جلوگیری کنند.

 

رمضانی با اشاره به اینکه مدیریت موفق در گذار از این بحران، نتیجه هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی، تلاش خستگی‌ناپذیر فعالان زنجیره تأمین آرد و نان بود، گفت: تجربه این روزها نشان داد که حتی در دشوارترین شرایط نیز می‌توان با هم‌افزایی و وفاق ملی و برنامه‌ریزی و عزم جمعی، ثبات و آرامش را برای مردم حفظ کرده و خدمات لازم را به مردم شریف و با عزت ایران تداوم بخشید.

 

وی در بخش دیگری از خرید تضمینی ۶۰ هزارتن گندم از کشاورزان استان و پرداخت ۴۶۲ میلیارد تومان از مطالبات آنها خبر داد و گفت: برداشت گندم در مناطق دشت تقریبا به پایان رسیده و کشاورزان گندم کار در مناطق کوهستانی برداشت محصول خود را آغاز کردند.

 

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به بالا بودن رطوبت گندم در مناطق کوهستانی، از کشاورزان خواست تا در زمان برداشت به شاخص‌های فنی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

 

رمضانی تصریح کرد: در صورت برداشت گندم با رطوبت بالا، کشاورزان باید پیش از تحویل، نسبت به هوادهی و کاهش رطوبت اقدام کنند تا امکان خرید تضمینی فراهم شود.

 

انتهای خبر/

تمام حقوق محفوظ است!