متذکر میشویم…
باید ابتدا متذکر شویم در مطالب گذشته هیچ توهین یا تخریبی در هیچ کجای متن به نمایندگان محترم فعلی مجلس نشده بود و هر چه بود توقع و انتظارات مردم از وکلای خود در مجلس شورای اسلامی بود که بهاختصار انعکاس یافت.
اما…
باید به این دلسوزانی که چشمبسته به قلمفرسایی در توجیه رفتار این نمایندگان پرداختند چند مورد را یادآور شد.
نخست؛ همه ما به این امر واقفیم که وظیفه نماینده در مجلس، قانونگذاری و نظارت بر اجرای آن است ولی متأسفانه کجفهمی شما از بیانات رهبر معظم انقلاب منجر به آن شد تا فقط ظاهر کلام رهبر را دریافت کنید و به آن روی سخن ایشان در مورد شاخصهای نماینده تراز انقلاب توجه ننمودهاید که شمارا با چند مورد آن آشنا میکنیم و مابقی را خود مطالعه بفرمایید. مقام معظم رهبری چندین شاخص نماینده تراز انقلاب اسلامی فرمودند: یک نماینده خوب و تراز انقلاب اسلامی فردی است که همواره در میان مردم حاضرشده و با شناسایی نیازهای آنها درصدد رفع این نیازها برآید.
یا در جای دیگر فرمودند: نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگیناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت جهادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضورداشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغه مند را اشغال کرده و هزینه بیتالمال را هدر میدهند.
دوم؛ شما کار نماینده را در حد وضع قوانین خوب، مفید و مؤثر در صحن علنی مجلس و کمیسیونهای مربوطه بیان کردید. در اینجا چند سؤال مطرح میشود:
۲- اگر وظیفه نمایندگان در حد سخنان شما باشد پس چرا در انتصاب و عزل مدیران استانی و یا شهرستانی دخل و تصرف میکنند؟(البته هرچند میدانیم این مورد را تکذیب میکنند و یا شاید برای نگارنده حواشی ایجاد کنند اما واقعیت را باید گفت.)
۳- اگر وظیفه نماینده در حد سخنان شما باشد چرا آنان باید پیگیر طرحهای عمرانی یا مشکلات شهرستانها در صحن علنی مجلس باشند؟ مگر نه آنکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: وظیفه نماینده این نیست که وعده عمرانی و فلان پروژه، فلان کار را در منطقه انتخابیه خود به مرم بدهند اینها کار اجرایی است کار دولت است(۱۲/۱۰/۸۶) ولی چرا شاهد این موضوع و پیگیریهای نمایندگان محترم مجلس هستیم؟
۴- اگر وظیفه نماینده مجلس فرض شما باشد، چرا شاهد حضور برخی از نمایندگان مجلس به نفع یکی از کاندیدای ریاست جمهوری در انتخابات هستیم؟
۵- اگر وظیفه نماینده مجلس فرض شما باشد، چرا دیدارهای مردمی نمایندگان برای پیگیری مشکلات مردم دایر و باقی است؟ که البته این کار حسنه از سوی نمایندگان قابلتقدیر است. با عرض پوزش همه این موارد سخنان شما را نقض میکند.
فرمان رهبری…
وقتی امروز، کشور با مشکل جدی مانند ویروس کرونا روبروست و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمان مستقیم به سرلشکر باقری جهت آمادگی کامل و حضور نیروهای مسلح در مقابله با این ویروس را صادر میکند، یعنی شرایط جنگی است. آیا در شرایط جنگی باید با تلفن و نامه پیگیر امور بود؟ یا اینکه باید درصحنه حضور داشت و در میدان عمل کار کرد؟ شهید دکتر چمران را به یاد بیاورید اولین شهید نماینده مجلس شورای اسلامی بود، چه جایگاه علمی، سیاسی، اخلاقی و معنوی داشت؟ او هم میتوانست در خانه و یا در صحن مجلس بماند اما این کار را نکرد. به دنبال چرایی آن باشید! امروز به چمرانها نیاز داریم.
در آخر اینکه همه قدردان زحمات نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه هستیم و آنان نیز در حد مقدورات خود برای شهرستانهای حوزه خود در این چهار سال تلاش کردند ولی باید بدانید و بدانند وظیفه رسانه بهویژه رسانه انقلابی مطالبه گری بهحق است آنهم در شرایط خاص امروز که حتی گروههای مردمی و جهادی با هزینه شخصی خود در حال تولید اقلام بهداشتی برای مردم و مدافعان سلامت در بیمارستانها بوده و در عبور از این شرایط سخت در حال کمک بهنظام و دولت هستند،
در این شرایط است که عیارها سنجیده میشود و باید دید نمایندگان مجلس با توجه به اختیارات و نفوذ خود در سطح کلان کجای کار را گرفتند چه گرهای را باز کردند؟ و سرانجام کلام اینکه رسانههای خوب میدانند که تشویش اذهان عمومی یا انحراف اذهان عمومی چیست و بین این دو با مطالبهگری تفاوت قائلاند و رسانهها و شبکههای اجتماعی در حوزه انتخابیه بهخوبی بر این امر آگاهند و امروز با توجه به همین ظرفیت رسانهای توانستند در ایجاد آرامش، آگاهی بخشی و امیدآفرینی نقشآفرینی کنند.یا علی
*جمعی از اهالی رسانه های انقلابی حوزه انتخابیه
نظر شما:
1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نميشود.