هنگامی که در سال ۱۳۸۸ فرمانده کل قوا از عنوان فرمانده هوافضای سپاه در انتصاب فرمانده جدید استفاده کرد، که تا قبل از آن به عنوان فرمانده نیروی هوایی سپاه معرفی میشدند، بیانگر تحولی در رویکرد دفاعی کشور بر پایه نیازمندی روز بود.
کمتر از ۳۰ کشور تعداد ۴۰۰ ماهواره نظامی یا غیرنظامی را در مدار زمین قرار دادند که بیشتر این ماهوارهها متعلق به امریکا، روسیه و چین است و ایران هم با ماهواره نظامی نور به جمع این کشورها پیوست.
درج آیه ۱۳سوره زخرف بر روی ماهوارهبر قاصد، که ماهواره نظامی نور را حمل کرد، بیانگر تذکر نعمت خداوند با تسلط بر تجهیزات است و خصلت دینی استفاده از امکانات نظامی را به جهان گوشزد میکند.
تمامایرانیبودن ساخت، هدایت، نظارت، حمل، در مدارقرارگرفتن ماهواره نظامی نور به گفته فرمانده کل سپاه “تولید ارزش افزوده استراتژیک” بود.
توانایی هوایی جمهوری اسلامی ایران بر فضامحوری باعث نگرانی دشمنی را فراهم کرد که با همه رصدکنندگی و کنجکاویخود نتوانست ساخت و درمدارگیری آن را پیشبینی کند و در محافل سیاسی و نظامی از این اقدام ایران با عنوان “غافلگیری” بزرگ نام برده شد.
همگامسازی و هدایت چندبعدی اقدامات دفاعی و رهگیری حملات نظامی علیه کشور از مبدا هم از توانمندی جدید است و هدایت و هماهنگی نیروهای هوایی، زمینی، دریایی، تکاوران و ایجاد مسیر یگانه برای مدیریت گسترده با استفاده از اطلاعات ماهواره نظامی نور است که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با الجزیره گفت که ابایی از بیان نظامیبودن ماهواره نور نداریم و بر خلاف نظر امریکا و کشورهای اروپایی، پرتاپ ماهواره نظامی نور بر خلاف تعهدات برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نیست.
افزایش توان و تجهیزات بر پایه آموزههای دینی و قرآنی از وظایف مسلمانان بیان شد و یاوهگوییهای امریکا که دستش در خون شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، مسافران هواپیمای ایرانی و شهدای حرم و نقش اصلی در تروریسم اقتصادی وجود دارد و یا کشورهای اروپایی که نقش آنها در مرگ میلیونها نفر در جنگهای استعماری آنان، کمک به رژیم صدام در ارسال سلاح و مواد شیمیایی و همراهی با امریکا در تروریسم اقتصادی مبرهن است، نباید محلی از اعراب داشته باشد.
امنیت و احساس امنیت از شاخصهای مهم در زندگی است و دستاورد بزرگ ماهواره نور، که توسط فرزندان ایران اسلامی و با استفاده از توانمندی داخلی ساخته شد، بیانگر درجه بالا و اطمینانبخشی از توان دفاعی ایران در ارتفاع ۴۲۵ کیلومتری از زمین است.
عمران اکبرنژاد
نظر شما:
1- گزینه های ستاره دار الزامی می باشند.2- ایمیل شما نمایش داده نمی شود.
3- لطفا جهت دریافت پاسخ نظر خود حتما ایمیل خود را بصورت صحیح وارد نمائید.
4- لطفا نظر خود را به صورت فارسي تايپ نماييد.
5- نظري که حاوي هر گونه توهين باشد، انتشار داده نميشود.